Liten plass til klestørking på hytta?

Et takmontert tørkestativ har god plass og står aldri i veien.

For Interiordetalj AS

Karl Erik Thorjussen

Interiordetalj AS

10. juni 2020
For Interørdetalj AS

Karl Erik Thorjussen

Interiordetalj AS

10. juni 2020
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200610085355639.png?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200610085355639.png?maxwidth=2000
115
0

Ofte kommer man våt tilbake på hytta fra ski- eller gåtur. Da er det deilig å komme seg inn i varmen og få på tørre klær. Det blir mer og mer vanlig med vaskemaskin på hytta, men alle har ikke en egnet plass til klestørkingen. Ofte havner de våte klærna på baderomsgulvet eller blir hengt over en stol – i verste fall over en panelovn, noe som er svært brannfarlig.

Når man henger opp klærna oppunder taket, tørker de raskere enn på tradisjonelle tørkestativ, spesielt når man i tillegg åpner opp et vindu og lager litt trekk.

Lur løsning i god kvalitet

De takmonterte tørkestativene fra Interiørdetalj har større kapasitet enn normale tørkestativ og tar ikke opp gulvplass. Du slipper dermed å ha et malplassert tørkestativ som står i veien for hyttekosen, og det vil ikke lenger dryppe vann på gulvet der du pleide å ha tørkestativet.

Tørkestativet i taket gjør lite ut av seg når det ikke er i bruk. Når klesvasken skal henges opp, drar du enkelt ned stengene – én etter én – til arbeidshøyde. Du kan også velge hvor høyt eller lavt du vil henge vasken. Det takmonterte tørkestativet er enkelt å bruke for alle, og kan henges opp i skråtak eller utendørs.

Laget for bruk i Norge

På grunn av den romslige plassen på snorene, får du hengt opp hele vasken og klærne blir ikke skrukkete. Stativet er designet i Norge og dermed tiltenkt norske forhold – snorene tåler blant annet tunge, våte dundyner, tjukke laken og lignende, noe som er kjekt på fjellhytta.

Fornøyde kunder

Av innsamlede kundeanmeldelser av det takmonterte tørkestativet til Interiordetalj er gjennomsnittet på 4,75/5 stjerner. I tillegg er kundeservicen god og rask, om det skulle være noe.

2066
b-0TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200610064217692.png #FFFFFF
Les også